Date de contact

Pe scurt, despre ceea ce facem

Ne străduim să aducem campingul la nivelul următor prin oferirea unei experiențe "remarcabile" atât pentru proprietarii de camping, cât și pentru oaspeții acestora.

Evo Glamping SRL

Șoseaua Siliștea Ciolpani nr. 199

Siliștea Snagovului, Gruiu, Ilfov 077177

Romania.

 

Urmărește-ne

  1. ro
  2. en
  3. it
  4. fr

Safari 45

Safari 35

Safari 25

Informații constructive

Mulțumită faptului că folosim materiale de cea mai buna calitate Europeana corturile noastre au o durată de viață de peste 10 ani. țesătura TenCate folosită la confecționarea cortului este proiectată special pentru exploatare permanentă. Acoperișul din PVC protejează cortul împotriva intemperiilor și a soarelui iar conectorii din oțel zincat conferă un plus de robustețe întregii structuri de lemn.

  • țesătura cortului este produsă de renumita companie TenCate Olanda producător cu tradiție pe piața outdoor, cu 420 g/mp și compoziție in amestec de bumbac 50% și poliester 50% beneficiați de respirabilitatea bumbacului și în același timp de rezistența poliesterului. În completare ne bazăm în exploatarea pe termen lung pe tratamentul anti mucegai și anti fungi.
  • acoperișul din PVC de buna calitate, proveniență europeană, 650 g/mp, ignifug clasa M2 (normativa franceză), protejează întreaga structură de intemperii și mulțumită soluției constructive creează un efect de pernă de aer între acoperiș și corpul cortului conferind un confort termic ideal pe timpul zilelor însorite de vară. Opțional se poate alege varianta premium de la Low & Bonar (Germania) produs de top special proiectat pentru Glamping, materialul are proprietăți de auto-curățare datorită unor tratamente speciale și reflectă razele UV.
  • structura rezistentă și în același timp rustică din lemn de rășinoase tratat în autoclavă, lemn rotund calibrat cu diametrul de 8 cm, conferă un aspect plăcut cortului Safari și face  integrarea în cadrul natural foarte ușoară și la îndemâna oricui.
  • conectorii de îmbinare din oțel galvanizat la cald, conferă un plus de robustețe întregii structuri, astfel avem o structură foarte rezistentă care poate deveni permanentă indiferent de anotimp.
  • sistem inovativ de tensionare al acoperișului, se folosesc clicheți galvanizați de 50 mm fixați cu șuruburi în structura de lemn.

Safari Wood  - modelul nostru cel mai îndrăgit

Descopera corturile Safari

CORTURILE NOASTRE

PREGĂTITE PENTRU CAMPARE